MICE

MICE

Venn Tour Balkan DMC je prepoznata agencija na domaćoj i međunarodnoj sceni sa timom stručnjaka za cijeli Balkan. Izaberite između naših autentičnih i šarmantnih destinacija : Crna Gora, Albanija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kosovo, Makedonija ,Srbija I Slovenija.

Venn Tour Balkan DMC je turistička agencija čiji je cilj pružanje visokokvalitetnih usluga u skladu sa strategijama, očekivanjima i potrebama klijenata. Naš profesionalan, dinamičan, kreativan i inovativan tim je tu da ispuni i prevaziđe vaša očekivanja i pruži Vam profesionalnu i efikasnu uslugu .

SASTANCI

Tražite perfekcionizam u organizovanju vaših sastanaka?

Venn Tour Balkan DMC je tu da zadovolji poslovne potrebe najzahtjevnijih klijenata, kombinujuci profesionalne savjete i izuzetnu usluge sa inovativnim proizvodima po konkurentnim cijenama.

MOTIVACIONA PUTOVANJA

Motivisanost zaposlenih je jedan od ključnih preduslova za uspjeh poslovanja.Pravimo posebne programe sa ciljem povećanja efikasnosti i produktivnosti vaših zaposlenih kao i poboljšanja komunikacije između njih.

69% zaposlenih kaže da bi ostvarivali bolje rezultate ako bi nadređeni bolje prepoznali njihove potrebe. Mi smo tu da to činimo lakim i pristupačnim kroz naše motivacijone programe.

KONGRESI

Bilo da je riječ o sportskom, globalnom, međudržavnom, nacionalnom, tehnološkom kongresu ili savjetodavnom sastanku, realizujemo ih na profesionalan način, vodeći računa o detaljima, jer znamo da detalji čine razliku.

Kreiramo i upravljamo projektima i operacijama koje želite realizovati bez obzira da li su domaći ili inostrani.

DOGAĐAJI

Događaji nisu stvar slučaja. Da biste stvorili nešto izuzetno, morate biti fokusirani na najsitnije detalje.

Pripremamo posebne događaje, ručkove, proslave i gala večere koji će ojačati imidž vaše kompanije. Možemo vam ponuditi sve što je potrebno kako biste Vaš događaj učinili nezaboravnim, od kreativnih ideja do originalnih rješenja.

Modne revije, proslave vjenčanja, godišnjice, proslave , posebni događaji itd ...

Mogućnosti je bezbroj, odluka je vaša.